praktijk voor ayurvedische
massages en coaching

 

Yoga is een integraal onderdeel van ayurveda. Ayurveda richt zich op de reflectie in het menselijke lichaam en met de consequenties daarvan voor ziekte en gezondheid. Yoga richt zich op de reflectie van het overkoepelende bewustzijn in de geest van iedere mens. Omdat geest en lichaam vanuit vedische perspectief nooit gescheiden zijn, kunnen beide disciplines elkaar ‘lenen’ om hun doelstellingen te bereiken.

Yoga therapie

Als gecertificeerd yoga therapeut en teacher help ik mensen op de been door meer zelfbewustzijn te creëren en energie te laten stromen in het lichaam. De symptomen die voor ongemak zorgen in het lichaam zoals stress en onrust, verminderen, verdwijnen of worden beter beheersbaar.  Op aanvraag stel ik een behandelplan op. Dit kan afhankelijk van de wensen in combinatie met yogalessen, yogamassage, meditatie en voedingsadviezen.

Yogalessen

Een yogales is ideaal voor een quickstart van de dag vol met energie of heerlijk te ontspannen na een hectische dag. Ik bied de volgende yogalessen aan

  • Hatha, Ashtanga, Yin Yoga, Vinyasa flow en Yoga Nidra 

Daarnaast geef ik ook meditatie lessen en ademhalingstechnieken voor mentale, fysieke en emotionele ontspanning.

Op aanvraag geef ik in mijn praktijk thuis privélessen. Heb je zelf ruimte beschikbaar en wil je  dat ik liever langskom? Vraag naar de mogelijkheden.

Voor bedrijven geef ik ook yogalessen, daarnaast tips voor yoga achter je bureau. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Thuis ontvang ik maximaal 2 personen. Zie ik jou binnenkort op de mat?
volg mijn youtube gezondheidskanaal