praktijk voor ayurvedische
massages en coaching

Thaise Yogamassage  komt oorspronkelijk uit India en is verder ontwikkeld in Thailand. Het bestaat uit een combinatie van Chinese accupressuur, yogastrekkingen, klassieke massage op spieren, botten en gewrichten en mindfulness.  Het is beweging en ontspanning in één. Loslaten en aanwezig zijn, is kenmerkend. Het resultaat? Je botten en gewrichten worden sterker en je krijgt soepele spieren. Het zorgt ook voor een diepe meditatieve ontspanning vooral omdat je zelf alleen hoeft te ervaren en niets te doen. 

Door deze ontspanning verbetert de doorbloeding en worden afvalstoffen versneld afgevoerd. Pijn vermindert of verdwijnt, de flexibiliteit van spieren en gewrichten neemt toe en je houding verbetert. Het helpt ook als je stressgerelateerde klachten hebt. Met deze massage kunnen o.a. rug- nek- en schouderklachten, RSI en migraine worden verminderd of voorkomen.

Thaise Yoga Massage  is voor iedereen geschikt en wordt altijd aangepast aan de mogelijkheden en behoeftes van jouw lichaamstype. 

Deze massagevorm vindt op een comfortabele mat op de grond plaats. De massage wordt over de kleding heen uitgevoerd. Doe daarom makkelijk zittende kleding aan, liefst van katoen.