Mind-Walk 

Als je wilt vooruitkomen sta dan zo nu en dan stil…

Wil je

  • Meer energie in je lijf ervaren
  • Meer in de natuur zijn
  • Onthaasten en opladen
  • Ontmoeten en Ont-moeten
  • Op een fijne manier inspannen en ontspannen
  • Je blijer voelen
 Dan is de Mind-Walk training door een gecertificeerde trainer een uitgelezen kans. 
 
 
 
 

Agenda

(data volgen)

Voor wie?

Voor iedereen die behoefte heeft aan rust en het naar buiten zijn. Mind-Walk is een concept om beweging, mediteren in beweging, stilte in beweging nader te brengen. Ook als je je goed voelt en wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling is deze cursus een mooie stap hiernaartoe. Met Mind-Walk zul je merken dat je  dieper leert te ontspannen en je ademhalingen te vergroten. Juist door de oefeningen die je doet tijdens het wandelen zul  je merken dat de inspanningen die je levert in het dagelijkse leven makkelijker worden, minder energie kosten en juist meer energie geven. Je leert op te ruimen in je hoofd.

Wat is Mind-Walk?

Mind-Walk is een fijne manier van inspannen en ontspannen, zowel fysiek als mentaal. Alle lessen zijn nieuw, hebben een thema en worden in de natuur gegeven. Meditatieve wandelingen worden afgewisseld met oefeningen uit yoga, Thai-chi en mindfulness. Hierbij maak ik gebruik van leuke materialen. De aandacht die er wordt besteed tijdens het bewegen, aandacht naar binnen toe, de ademhaling en de bewegingen zelf zorgen ervoor dat je met veel plezier en ontspanning weer uitkijkt naar de volgende les. Door de oefeningen voel je waar de spanning zit in je lichaam en leer je deze weer los  te laten, meer in het nu te zijn en te genieten van je omgeving. Ook leer je beter je grenzen aan te geven.

Mind-Walk wordt in een groep beoefend. Je hoeft geen geoefend wandelaar  te zijn om deze cursus te kunnen volgen. De yoga en meditatie oefeningen  zijn te doen voor en  aan te passen aan iedereen. De wandelingen duren ruim anderhalf uur en we wandelen 3 tot 5 km met de oefeningen erbij.

Wil  je liever een 1:1 training met de trainer van Mind-Walk? bv. als je veel onrust in je hoofd ervaart, een bore-out hebt of juist herstelt van een burn-out. Of als je liever niet wil wandelen in een groep. Vraag naar de mogelijkheden.

Over mij:

Doordat ikzelf al heel veel ervaring heb met wandelen en bewegen zowel in binnen als buitenland, weet ik als geen ander hoe het is om gezond te leven en buiten te zijn. Buiten brengt voor mij meer rust in mijn hoofd, je ruimt je gedachtes op. Ik hou van de natuur, het bos, bergen en water. Met mijn ervaring als yogadocente, mindfulness, meditatie en pranayama beoefenaar geef ik met liefde en aandacht deze training en de voordelen daarvan aan jou door.

Benodigdheden: comfortabele loopschoenen, en comfortabele kleding.


Inschrijf-formulier Mind-Walk

Mind-Walk algemene voorwaarden