Let me blow your mind away

Wandelen verhoogt de gezondheid en vitaliteit van mensen. Voel je gezond en vitaal dan ben je ook vaak productiever, creatief en gemotiveerd

Kom uit die stoel

Juist in deze tijd waar we genoodzaakt zijn langer achter ons bureau te blijven zitten en niet tot weinig naar buiten kunnen is het essentieel om aan je gezondheid te blijven werken. Wandelen verhoogt de vitaliteit van de mensen. Frisse lucht en beweging helpen om meer ruimte voor nieuwe gedachten en ideeën te creëren in je hoofd. 

Wat is Mind-Walk

Mind-Walk voor bedrijven is een vitaliteitsprogramma met verschillende thema’s. De wandelingen zijn een combinatie van yoga, tai-chi, mindfulness en meditatie.

Hoe

Onder leiding van een gecertificeerde trainer wandel je onder werktijd of in de lunchpauze in de buitenlucht. Resultaat: een ontspannen hoofd, luisteren naar je gevoel, je grenzen stellen en in het hier en nu zijn.

Voordelen voor de werknemer

De voordelen van Mind-Walk zijn wetenschappelijk bewezen. De werknemer is meer betrokken, energiek, ontspannen, heeft een beter concentratievermogen, een goede work-life balans en een gezonde nachtrust

Voordelen voor de werkgever

U krijgt er gezonde en vitale medewerkers voor  terug. U heeft te maken met een lager ziekteverzuim, een hogere productiviteit, betrokken medewerkers en een positieve werksfeer.

Wilt u investeren in uw medewerkers en de voordelen ontdekken? Neem dan contact met mij op. Samen bepalen wij het doel, vorm, aantal trainingen en thema’s aangepast aan uw organisatie en cultuur. 

Mind-Walk kan ook ingezet worden als onderdeel van een vitaliteitsprogramma en bij teambuilding of een heisessie.

  • Neem contact met mij op voor een offerte:
  • info@ayurtreat.nl
  • 0629429860