praktijk voor ayurvedische
massages en coaching

– Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden –

Massage is vooral bedoeld ter ontspanning, het vrij laten stromen van de energie en eventueel lichamelijke klachten onder handen te nemen. Ben je op zoek naar hulp bij het maken van je eigen keuzes of wil je dichterbij jezelf komen dan is coaching een goede optie. Ik begeleid mensen vanuit de holistische benadering, waarbij lichaam en geest een  eenheid vormen. De massage zorgt voor het fysieke gedeelte en de coaching voor het psychische gedeelte. Mijn doel is dan ook om de balans van lichaam en geest te herstellen en te behouden waarbij je het beste uit jezelf kan halen.

Wil je dingen in jouw leven veranderen en aanpakken? kun je  hierbij hulp en advies gebruiken? Vanuit mijn visie en ervaring begeleid ik jou verder in jouw proces. Kijk ook op www.shardacoaching.nl voor uitgebreide informatie over coaching en training.

Coachen in de natuur: training. Geef je liever voorkeur aan het coachen in de buitenlucht? Veel mensen ervaren een coachwandeling in de natuur als verhelderend en zien hier veel voordelen in. Zo kun je o.a. je gedachten wat betere ordenen en kom je zodoende los van vastgezette denkpatronen en gewoontes. Door het wandelen komen problemen die vast komen te zitten in je hoofd naar je gevoel toe. Dit schept duidelijkheid en helpt om de gewenste verandering in te zetten. Geef tijdens een intake aan als coachwandelen jouw voorkeur heeft.

Ik ben er voor jou!