praktijk voor ayurvedische
massages en coaching

– Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden – 

Wanneer wil je mij als coach?

Soms loop je tegen blokkades aan, zowel op je werk als privé. Deze blokkades weerhouden je ervan te ontspannen en succesvol te zijn. Bij mij kun je terecht als je je beter wilt positioneren op persoonlijk en professioneel vlak. Als je meer rust zou willen ervaren en meer balans zou willen hebben in je leven. Als je meer assertiever zou willen worden of je communicatie zou willen verbeteren. Er zijn voldoende mogelijkheden om je stap richting een professionele coach te zetten.

Waar mag jij op  rekenen?

Ik breng jou niet alleen inzichten maar zet jou ook in beweging. Ik ben betrokken en heb een praktische en diepgaande aanpak. Je zult je snel energieker voelen, meer rust uitstralen, overzicht hebben en met meer zelfvertrouwen het gewenste resultaat bereiken. Je bent beter in staat ruimte te geven aan dat waar het voor jou echt om gaat. Voor mij betekent coaching niets anders dan jou ondersteunen in jouw ontwikkelproces.

Mijn aanpak

Tijdens de intake verkennen we jouw vraag en kijken of we samen een klik hebben. dan stellen we de doelen vast voor het coachingstraject. Afhankelijk van jouw coachvraag maak ik gebruik van diverse technieken en oefeningen waaronder NLP, systemisch werken en timeline therapy. Waar nodig zul je huiswerk meekrijgen voor het verkrijgen van nieuwe inzichten. Deze kunnen afhankelijk van jouw coachvraag bestaan uit schrijfopdrachten,  mindfulness, onderzoeken wat  er in je opkomt of gewoon het geleerde in de praktijk toepassen. Bij ieder vervolgbezoek reflecteren we op jouw ervaringen en zetten we verdere stappen richting jouw uiteindelijke doel. Mijn ultieme doel is om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te bereiken zodat we allebei met een voldaan gevoel uit elkaar kunnen gaan.

Tarieven

Een kennismakingsgesprek van circa 30 minuten is geheel vrijblijvend en gratis. Voor particulieren is het tarief voor 1 sessie van 60 minuten 75 euro incl. btw.